turbuss-rfk

Medlemsruletten nr. 45

Rindal Fotball

Medlemsruletten ruller videre. Trollheimsporten ønsker å gi noe tilbake til alle sine medlemmer, og skal i løpet av 2011 presentere alle gjennom nettopp Medlemsruletten. Slik får vi sette litt ekstra pris på alle som ønsker å være en del av oss og samtidig presentere dem for våre lesere. I dag skal vi ta en titt innom Rindal Fotball som driver den daglige drifta av aldersbestemte fotballag i Rindal.


Om Rindal FK
IL Rindøl og IK Rindals-Troll begynte å samarbeide om felles lag for enkelte av de aldersbestemte lagene i 1999. Det skulle gå tre år før det ble skrevet en samarbeidsavtale som gjaldt alle lag fra 11 år til og med junior. Disse lagene spilte da under navnet Rindal Fotball. I 2005 ble det inngått en avtale som også omfattet senior. A-laget fikk den første sesongen suksess og rykket den sesongen opp til 4. div.

Rindal Fotballklubb ble offisielt stiftet 9. desember 2006. Laget har kun seniorlag selv, men står for den daglige drifta av de aldersbestemte lagene til IL Rindøl og IK Rindals-Troll. Fra og med 2008-sesongen ble også de aldersbestemte lagene (fra 11 år) påmeldt gjennom Rindal FK. I alt 11 lag.

 

Rindal Fotball har 3 fotballbaner til disposisjon som brukes til trening og kamp, Skogsletta, Rinnvollen og Trollbanen. Fotballklubben stiller i 2011 med disse lagene: Lillejenter 11, lillegutter 11, lillejenter 12, lillegutter 12, smågutter 13, smågutter 14, småjenter 14, jenter 16, gutter 16 og seniorlag. På bildet til venstre ser vi A-laget i aksjon i treningskamp i april i år.

 

A-laget
I sesongen 2011 er Rindal FKs seniorlag å finne i 6. divisjon. Etter 1 spilt kamp ligger de som nummer 7 på tabellen med 0 poeng. Lørdag 14. mai spiller de sin første hjemmekamp for sesongen, da gjester Leik Rindal og etter alt å dømme vil dette bli en jevn kamp. Leik ligger på 9. plass med 0 poeng etter 2 spilte kamper. Her kan altså Rindals unge mannskap ha store muligheter til å få med seg sine første poeng. Til høyre ser vi deler av sesongens unge mannskap i anledning en treningskamp i mars i år.

 

 

Styret 2011
Leder - Morten Møller
Nestleder - Hege Gåsvand
Styremedlem - Malvin Jonli
Styremedlem - Nils Lennart Røen
Varamedlem - Øyvind Dalen

 

Rindal Fotballklubb har egen hjemmeside. Siden blir hyppig oppdatert etter kamper med både bilder og referat. Ellers kan du på hjemmesiden holde deg oppdatert på når og hvor de respektive lagene spiller sine kamper, samt få kontaktinformasjon til trenere/lagledere.

 




Medlemsruletten
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

Les tidligere artikler ved å følge linken. De ferskeste presentasjonene finner du også under fanen På Porten --> Medlemsruletten.

Børset Bakeri AS Tørset Malerservice Karen Oddnys Heim og Hagetjenester
Kor Gøttj Auto R-65 Rindal AS Rindal Nei til EU
NMK Surnadal og Rindal Trollheim Vekst Surnadal Taekwon Do klubb
Foldenfoto Rørvatnet Vel Møkkelgård Maskin AS
Inga Dalsegg Rindal kino Rindal Fotballklubb
Todalen.no Nordlund Maskin Service  
Torshall BA Rindal Næringsforum  
Norsk Luft AS Eyvind Nergård  
AMFI Surnadal Musikkorpset Blæst'n  
Perikom Saga Trollheimen Hotel  
Solhaug Rindal Frivilligsentral  
Sangkoret Tormod Indre Nordmøre Opplæringskontor  
Helgetunmarka Grundeierlag Rindal Utmarkslag  
IK Rindals-Troll Svorka Energi og Svorka Aksess  
Surnadal IL Norsk Kvalitetsmat  
PuzZle Trollheimen Sykkelklubb  
Søya IL Kulturskolen på Indre Nordmøre  
Bondelagets Regnskapskontor Bolme Pensjonat  
Trollheimen Klivarlag Rindal Bondelag  
TCM Rindal Grytafeltet Hytteormåde