Nordlund bilde

Presenteres i Medlemsruletten

Nordlund Maskin Service

Nordlund Maskin Service er et forholdsvis nyoppstarta foretak, som kanskje er nytt for mange. Det er et enkeltmansforetak starta av rindaling Jon Vegard Nordlund. Han har et rullende verksted - en mercedes sprinter, og tar jobbene ute hos kunden. Nordlund Maskin har avtale med valta som selvstendig servicespesialist siden 2008. I dag skal vi bli litt bedre kjent med foretaket i "ruletten".

 

Om foretaket
Nordlund Maskin Service er et enkeltmansforetat starta av Jon Vegard Nordlund. Selskapet jobber primært med service, delesalg og reparasjoner på Lanntmanne Maskins produkter. Da i all hovedsak Valtra Traktor og Claas Traktor/Redskaper.

Nordlund Maskin har siden 2008 hatt avtale med valta som selvstendig servicespesialist.
- Jeg tar jobbene ute hos kundene da vi har rullende verksted - en Mercedes sprinter, fortellerJon Vegard Nordlund til Trollheimsporten. Større jobber blir tatt på Vormstad, da jeg sammarbeider tett med eksisterende serivcespesialist Torleif Moe ved Moe Maskin Service.

 

Rekvisita til landbruket
Trenger du deler? Nordlund Maskin Service leverer deler og rekvisita til landbruket. Jon Vegard skaffer det meste til gunstige priser.

Jon Vegard Nordlund og Nordlund Maskin Service er å treffe på tlf 941 54 747
eller: vegard.nordlund@lmb.as.

Du finner nyheter fra Nordlund Maskin Service her.

 

Medlemsrulettet
I løpet av 2011 vil Trollheimsporten sette litt ekstra pris på medlemmene. Disse bedriftene og lag og organisasjoner i Rindal og Surnadal er medlemmer i Trollheimsporten og betaler en årlig medlemsavgift for å være inkludert i Trollheimsporten. Det er portens viktigste inntektsgrunnlag!  Både Rindal og Surnadal kommuner er medlemmer - dem finner du nederst på lista.
Som medlem gjennom Trollheimsporten får de til gjengjeld muligheten til å markedsføre sin virksomhet gjennom oss, og i 2011 vil altså "Porten" presentere alle gjennom medlemsruletten. Alle medlemmene finner du også ved å klikke på linken HER. Ønsker du å markedsføre din virksomhet gjennom Trollheimsporten - trykk her.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1. Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft AS
9. AMFI Surnadal
10. Perikom
11. Solhaug
12. Sangkoret Tormod
13. Helgetunmarka Grundeierlag
14. IK Rindals-Troll
15. Surnadal IL
16. PuzZle
17. Søya IL
18. Bondelagets Regnskapskontor
19. Trollheimen Klivarlag
20. TCM Rindal
21. Tørset Malerservice
22. Auto R-65 Rindal AS
23. Trollheim Vekst
24. Rørvatnet Vel
25. Rindal kino