Velkommen til Surnadal!

Små og store nyheter, engasjement og mangfold! 

Klikk deg videre på undermenyene til høyre for å lære mer om Surnadal.

 

Surnadal med i Trollheimsporten

Trollheimsporten har siden 2000 fungert som et knutepunkt på nett for næringsliv, foreningsliv og Rindal kommune, og populariteten har vokst i takt med medlemstallene. Siden 2010 har Surnadal også vært en likeverdig del av Trollheimsporten.

Trollheimsporten er en felles portal for Surnadal og Rindal, og visjonen er å løfte fram hverandre for å drive en positiv omdømmebygging av regionen - ved å sette de gode nyhetene i fokus og markedsføre det store mangfoldet som finnes her!

Alle kan være medskribenter! 

Noe av det unike med Trollheimsporten er at alle kan bidra med innholdet. Både privatpersoner, lag/organisasjoner og bedrifter kan være såkalte medskribenter. Dette skaper en levende og sammensatt side. Vi håper derfor at dere har lyst til bli medskribenter, og slik vise fram alt det spennende som skjer rundt omkring i kommunen vår! 

Bli medlem du også! Trollheimsporten samarbeider tett med todalen.no - med i Trollheimsporten.
 


Annonsere 

Man kan også annonsere på Trollheimsporten. Også her er mulighetene mange og store for profilering. Du kan lese mer om avtaler og priser her. 


Oppbygging av Surnadals-sidene

Innholdet på disse sidene baserer seg på informasjon og linker fra Trollheimsporten sine medlemmer. Dette er et viktig prinsipp for nettportalen;  medlemmer betaler årsavgift og får i gjengjeld ulike servicefortrinn - blant annet synlighet på sidene. Derfor oppfordrer vi alle til å bli medlemmer, for slik å skape ei mest mulig innholdsrik og levende side!

 

Surnadal kommune

For Trollheimsporten er det viktig at Surnadal kommune er med. Fortsatt vil Trollheimsporten speile de kommunale nyhetene, samtidig som sidene til Surnadal kommune vil stå for den kommunale informasjonen.

Klikk her for å komme til Surnadal kommunes egne nettsider.