Olav 4

TCM Rindal ved Olav Negaard

Medlemsruletten nr. 20

Trollheimsportens medlemsrulett ruller videre. Denne gangen har vi vært innom TCM Rindal og Olav Negaard, som presenteres som nr. 20 i rekken. Medlemsruletten er Trollheimsportens gave tilbake til medlemmene. Vi har mange som er en del av "Porte'n", og med denne rulettet vil vi presentere alle - i tilfeldig rekkefølge - i hele 2011. Hva er egentlig TCM? Les mer for å bli bedre kjent med rindalsbedriften.

Føler du deg sliten i kroppen? Stiv i nakke og skuldre? Plaget med stress? Da vil kanskje et besøk hos Olav Negaard ved TCM Rindal være løsningen.

 

Hva er TCM?
Tradisjonell kinesisk medisin inkluderer en rekke forskjellige, tradisjonelle, medisinske behandlinger som har sin opprinnelse i Kina. TCM er akseptert som en fullverdig del av det offisielle helsevesen i Kina og i Øst-Asia, men regnes som alternativ behandling i det meste av den vestlige verden. TKM inkluderer behandlinger som bl.a. kinesisk urtemedisin, akupunktur, kostholdsterapi og tuina- og shiatsu-massasje.

Dette er også løsningen hos Olav og TCM Rindal. Bedriften ble etablert i desember 2007 av Olav Negaard. Olav er utdanna tuina-terapeut og holder til i andre etasje i Rindalstorget.

 

Back Pain Acupuncture Olavs behandlinger
Føler du deg sliten i kroppen, stiv i nakke og skludre, eller er du plaget med stress? Olav og TCM Rindal kan kanskje være til hjelp. De ulike behandlingene er akupunktur,  akupressur, kopping, tuina-massasje og punkter. På Olavs hjemmeside kan du lese alt om de ulike behandlingene.

I lære i Mexico i fjor
På denne tiden i fjor reiste Olav Negaard til Mexico på seminar.
- Det dreier seg om å lære mer om akupunktur, med fokus på diabetes og slanking. Det er et seniorseminar og jeg vil lære meir om kosthold og slik kunne overføre til min behandling. Vi sliter med fedme her i landet, men det er nok enda verre "over there", sa Olav Negaard til Trollheimsporten.

 

TCM Rindal kan du lese mer om Olav Negaard og hans behandlinger. Der finner du også kontaktinformasjon om du ønsker behandling.

 

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Nå finner du også artiklene fra medlemsruletten under egen fane. Slik blir det enklere å finne fram i artiklene vi legger ut her på Trollheimsporten.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1. Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft AS
9. AMFI Surnadal
10. Perikom
11. Solhaug
12. Sangkoret Tormod
13. Helgetunmarka Grundeierlag
14. IK Rindals-Troll
15. Surnadal IL
16. PuzZle
17. Søya IL
18. Bondelagets Regnskapskontor
19. Trollheimen Klivarlag