Logo 0000BF7D

Medlemsruletten: Rindal Frivilligsentral

Medlemsruletten fortsetter med å presentere Trollheimsportens medlemmer. Gjennom hele 2011 skal alle de trofaste bedrifter, lag og organisasjoner som er en del av Trollheimsporten presenteres. Rindal Frivilligsentral holder til på baksida av Rindal Helsetun. De kommer med i medlemsruletten som nr. 32. Les mer om Rindal Frivilligsentral, eller gå inn på Medlemsruletten for å lese om tidligere publiserte medlemsartikler.

 

Om Rindal Frivilligsentral
Rindal Frivilligsentral er et kommunalt tiltak i Rindal kommune og Rindal kommune er eier og juridisk person. Sentralen har egen daglig leder og eget styre med vide fullmakter gitt av kommunestyret. Livsløpskomiteen i Rindal kommune er årsmøte til Rindal Frivilligsentral. Formålet til Sentralen er blandt annet å være et kontaktpunkt for og bindeledd mellom folk og organisasjoner som ønsker å gjøre en frivillig innsats og mennesker og organisasjoner som trenger bistand i hele kommunen, formidle frivillig hjelp og være en møteplass i nærmiljø og lokalsamfunn, være en arena for lokalt utviklingsarbeid og nærmiljøarbeid. Du kan lese alle formålsparagrafer her.

Rindal Frivilligsentral har trivelige lokaler som vart oppussa i 2007. Flere lag og organisasjoner har sine styremøter ved Sentralen. Natteravnene bruker også Frivilligsentralen som base de kveldene de er ute på oppdrag.
Lokala passer også godt til andre små arrangement og kan leies ut etter nærmere avtale.
 

Organisering
Rindal Frivilligsentral vart i 2004 tilslutta Frisam og underlagt helse- og sosialdepartementet. Frå 1. januar vart vi overflytta til kirke- og kulturdepartementet. I styret er Rindal Sanitetsforening, Rindal Pensjonistlag og Rindal Sokn representert, forutan repr. frå Rindal kommune og Livsløpskomiteen. Anne Skjølsvold er frå 1. august 2010 tilsatt som daglig leder ved Rindal Frivilligsentral i 60% stilling.

 

Styret 2011
Per Kobbeltvedt
, styreleder, valgt fra Rindal kommune, livsløpskomitèen
Gunhild Marie Bolme, tilsetterepresentant fra Rindal kommune
Bodil Arnestad, Rindal kommune
Liv Hansen Norli, Rindal Sanitetsforening
Gry Netland Ebbesen, Rindal Sokneråd
Dagny Kraby, Rindal Pensjonistlag

 

Rindal Frivilligsentral har egen hjemmeside. Der kan du lese alt om ulike aktiviteter som Rindal rivilligsentral står bak, f. eks kjøkkenpraten, åpen leikeplass og dataklubb for eldre. Du kan holde deg oppdatert på ulike kurs som holdes i regi av Sentralen, lese om Natteravner og arrangementer, samt se bilder. Ta en titt innom siden ved å trykke på linken HER.

Medlemsruletten
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1. Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft AS
9. AMFI Surnadal
10. Perikom
11. Solhaug
12. Sangkoret Tormod
13. Helgetunmarka Grundeierlag
14. IK Rindals-Troll
15. Surnadal IL
16. PuzZle
17. Søya IL
18. Bondelagets Regnskapskontor
19. Trollheimen Klivarlag
20. TCM Rindal
21. Tørset Malerservice
22. Auto R-65 Rindal AS
23. Trollheim Vekst
24. Rørvatnet Vel
25. Rindal kino
26. Nordlund Maskin Service
27. Rindal Næringsforum
28. Eyvind Nergård
29. Musikkorpset Blæst'n
30. Surnadal Velværesenter
31. Saga Trollheimen Hotel