RNF1_1024x768

- presenteres som nr. 27 i ruletten

Rindal Næringsforum

Rindal Næringsforum er en samarbeids-, interesse- og service-organisasjon for de næringsdrivende i Rindal kommune, - og samarbeidsorgan for næringslivet og kommunen. Det er ei forening med omlag 40 medlemsbedrifter, og dette fører til at foreningen er en "tung" aktør når det gjelder diverse fagspørsmål til uttalelser knyttet til næringslivet. Vil du lære mer om Rindal Næringsforum? Les mer.

 

Om bedriften
Totalt er det ca 110 bedrifter/foretak i Rindal. Av disse utgjør en stor gruppe enkeltmannsforetak. Nesten samlige bedrifter med ansatte er medlemmer i Rindal Næringsforum. Dette fører til at foreningen er en "tung" aktør når det gjelder diverse fagspørsmål til uttalelser knyttet til næringslivet. Foreningen har som hovedmål å styrke og videreutvikle næringslivet i Rindal.

Forumet er partipolitisk uavhengig, men kan ta standpunkt i faglige, nærings- og samfunnspolitiske spørsmål. Rindal Næringsforum står for mange ulike aktiviteter, det være seg mandagslunsjen, fagmøter, arrangement, kurs, prosjektarbeid, sosiale treff m.v.

 

 

 

Medlemskap?
Er du en bedrift, selvstendig næringsdrivende eller næringsorganisasjon i Rindal kommune? Ønsker du medlemskap?
Da tar du kontakt med Trollheimen NæringsSørvis AS v/ Håkon Fredriksen på tlf. 412 10 953 eller send e-post.

Rindal Næringsforum har egne sider gjennom Trollheimsporten. De finner du HER. Her kan du se alle eksisterende medlemsbedrifter, lese mer om aktiviteter, mandagslunsj og styret.

 

 

Medlemsrulettet
I løpet av 2011 vil Trollheimsporten sette litt ekstra pris på medlemmene. Disse bedriftene og lag og organisasjoner i Rindal og Surnadal er medlemmer i Trollheimsporten og betaler en årlig medlemsavgift for å være inkludert i Trollheimsporten. Det er portens viktigste inntektsgrunnlag!  Både Rindal og Surnadal kommuner er medlemmer - dem finner du nederst på lista.
Som medlem gjennom Trollheimsporten får de til gjengjeld muligheten til å markedsføre sin virksomhet gjennom oss, og i 2011 vil altså "Porten" presentere alle gjennom medlemsruletten. Alle medlemmene finner du også ved å klikke på linken HER. Ønsker du å markedsføre din virksomhet gjennom Trollheimsporten - trykk her.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1. Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft AS
9. AMFI Surnadal
10. Perikom
11. Solhaug
12. Sangkoret Tormod
13. Helgetunmarka Grundeierlag
14. IK Rindals-Troll
15. Surnadal IL
16. PuzZle
17. Søya IL
18. Bondelagets Regnskapskontor
19. Trollheimen Klivarlag
20. TCM Rindal
21. Tørset Malerservice
22. Auto R-65 Rindal AS
23. Trollheim Vekst
24. Rørvatnet Vel
25. Rindal kino
26. Nordlund Maskin Service