Hytter 2

Rindal – snøsikkert hytteparadis for deg som vil ha vakker og uberørt natur

Med kort vei til fjellet, bærterreng og gode jakt- og fiskemuligheter, har en tilgang til et allsidig og rikt friluftsliv året rundt. Rindal er et naturlig utgangspunkt for turer i Trollheimen med en mengde muligheter for både fotturer og skiturer.

Lokalt i Rindal er også forholdene lagt til rette for et aktivt hytteliv – besøk våre sider for aktiviteter og friluftsliv for å se hva Rindal kan by på.

Rindal har også et rikt organisasjonsliv og ønsker deg velkommen til å delta i aktiviteter og arrangement. Oversikt over hva som til enhver tid arrangeres i Rindal og Surnadal, finner du i vår aktivitetskalender til høgre på denne sida.

I dag finnes det over 1000 hytter i kommunen - og fremdeles er det mange ferdig regulerte tomter ledig i skog- og fjellterreng. Hytteområdene er spredt rundt om i bygda - se vårt kart over hvor de aktuelle hyttefeltene i kommunen ligger og vår oversikt over ledige hyttetomter. Klikk på Varer og tjenester så får du alt til hyttemarkedet i bygda. Har du bruk for leiekjøring - klikk på linken og lokalt næringsliv her!
Du kan også se på Finn.no.

Det lokale næringsliv har mye å tilby. Lokal hytteprodusent er Rindalshytter i tillegg til lokale håndtverkere som påtar seg både oppføring av hytter i bindingsverk og laftede hytter. Vårt handels- og servicetilbud dekker de fleste behov. En oversikt over de som tilbyr varer og tjenester til hyttemarkedet finner du her.  


Bildet over er fra Langtjønnåsen hytteområde i Helgetunmarka.