nr. 11 i Trollheimsportens presentasjonsrunde

Solhaug i ruletten

Vi ruller videre med presentasjonen av våre trofaste medlemmer. Denne gangen er det Solhaug og Ingeborg Sandes tur. I 21 år har Ingeborg drevet "alt-mulig-butikken" Solhaug ved Rindalstorget. hun kan tilby alt fra sminke, brukskunst, dameklær og garn. Les mer om Solhaug i dagens rulett.

 

Solhaug befinner seg inne på Rindalstorget i Rindal sentrum. Solhaug har i 20 år blitt eiet og drevet av Ingeborg Sande. Her tilbys alt fra kosmetikk, brukskunst, dameklær, garn og gaver. Butikken er drevet av Ingeborg Sande (avbildet sammen med et liten del av det rikholdige sortimentet), og hun feiret 20 års jubileum 1.mai 2010.

 

HAR DET MESTE
Solhaug fører en mengde merker innen både kosmetikk, klær og brukskunst; blant annet undertøysmerket Triumph, brukskunstmerket Blafre, kosmetikkmerket Isadora, og det populære barnetøyet Ugly Childrens Clothing.

Du finner mange bilder av det brede sortimentet til Solhaug i tillegg til gavetips til barn og ungdom på hjemmesiden, som også var ny i 2010.

I anledning Solhaug og Ingeborgs jubileum i fjor hadde Trollheimsporten denne artikkelen i sommermånedene, der hun benyttet anledningen til å takke alle. I artikkelen kan du se et knippe av alle de ting som de har å by på ved Solhaug.

Trollheimporten anbefaler alle å ta en titt innom "alt-mulig-butikken", Solhaug. På deres hjemmeside kan du lese om tilbud, produkter og åpningstider. Der finner du også kontaktinformasjon.

 

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1. Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft AS
9. AMFI Surnadal
10. Perikom

 

blafre solhaug
Blafreprodukter er å finne på Solhaug.
DSCN5840_250x333
På Solhaug kan du få kjøpt klær fra det populære barneklærmerket Ugly Childrens Clothing.
Garn
Ingeborg Sande fører et stort utvalg av garn.
Solhaug 1_300x225
Eier av Solhaug på Rindalstorget, Ingeborg Sande.