paul

Medlemsruletten nr. 43

Surnadal Taekwon Do klubb

Medlemsrulettene ruller videre, og Trollheimsporten presenterer sine medlemmer for alle leserne. Dagens "gjest" ble stifta i 1989 og har siden 1996 vært et linjefag ved en skole. Vi skal bli bedre kjent med Surnadal Taekwon Do klubb.


Om Surnadal Taekwon Do klubb
Surnadal Taekwon-Do klubb vart stifta 25.09.1989. Kjell Gunnar Polden, Harry Ansnes, Svein Mogstad og Harry Bredesen var personene som tok initiativet. De første årene hadde de to parti, og låg på mellom 30 og 40 medlemmar. Kjell Gunnar Polden ledet treningene, men fikk etter hvert hjelp av andre med høy grad. Klubben har hele tiden vært aktiv på opplæringssiden, og har arrangert mange samlinger selv. Samtidig har de vært interessert i å lære og har deltatt på alt som er av kurs i regi av forbundet.

Fra 1992 ble Taekwon-Do valgfag på Nordmøre Folkehøgskule, og fra 1996 ble det linjefag. Dette er et populært fag, som har ført mange talentfulle elever til Surnadal.

 

Instruktørene
Kjell Gunnar Polden - Fra 2006 instruktør i Surnadal NTN Taekwon-Do klubb. Han er til daglig lærer ved Nordmøre Folkehøgskule, og har 4. Dan i Taekwon-Do.
Aleksander Kvist Aronsen - Fra 2009 instruktør i Surnadal NTN Taekwon-Do klubb. Han er til daglig lærer ved Nordmøre Folkehøgskule, og har 3. Dan i Taekwon-Do.

 

Leir og konkurranser
Klubben arrangerer Sommerleir i Surnadal, som starta opp i 1991. Sommerleiren har blitt en formidabel suksess, der folkehøgskulen nå har tatt over arrangementet. I fjor gikk leiren over tre uker! Ei uke for barn, en for voksne - og nytt av 2010: tidenes første juniorleir for de i alderen 13-15 år.

 

Fra det året Taekwon Do ble linjefag ved Folkehøgskulen, har Surnadal Taekwon Do klubb vært svært aktiv på konkurransefronten. De siste årene har også lokale utøvere gjort det skarpt. Surnadal Taekwon Do klubb har vunnet både NM og internasjonale turneringer, i tillegg til å ha folk representerte på landslaget både på dame og herresiden.

 

Styret 2010
Formann: Kjell Gunnar Polden
Sekretær: Eli Kvarstad
Kasserer: Tove Drøpping
Styremedlem: Linda Øyahals
Styremedlem/nestleiar: Anders Bolme

 

Surnadal Takwon Do klubb har egne hjemmesider her på Trollheimsporten. Der kan du lese alt om sponsorer, treningstider, kontigenter og nyheter. om du er interessert i å melde deg inn får du også informasjon om hvordan du går frem der.

 

 

 

 

 

 

Medlemsruletten
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

Les tidligere artikler ved å følge linken. De ferskeste presentasjonene finner du også under fanen På Porten --> Medlemsruletten.

Børset Bakeri AS Tørset Malerservice Karen Oddnys Heim og Hagetjenester
Kor Gøttj Auto R-65 Rindal AS Rindal Nei til EU
NMK Surnadal og Rindal Trollheim Vekst  
Foldenfoto Rørvatnet Vel  
Inga Dalsegg Rindal kino  
Todalen.no Nordlund Maskin Service  
Torshall BA Rindal Næringsforum  
Norsk Luft AS Eyvind Nergård  
AMFI Surnadal Musikkorpset Blæst'n  
Perikom Saga Trollheimen Hotel  
Solhaug Rindal Frivilligsentral  
Sangkoret Tormod Indre Nordmøre Opplæringskontor  
Helgetunmarka Grundeierlag Rindal Utmarkslag  
IK Rindals-Troll Svorka Energi og Svorka Aksess  
Surnadal IL Norsk Kvalitetsmat  
PuzZle Trollheimen Sykkelklubb  
Søya IL Kulturskolen på Indre Nordmøre  
Bondelagets Regnskapskontor Bolme Pensjonat  
Trollheimen Klivarlag Rindal Bondelag  
TCM Rindal Grytafeltet Hytteormåde