Saga1

Medlemsruletten presenterer nr. 31

Vi ruller videre

I løpet av 2011 presenterer Trollheimsporten alle de trofaste medlemmene. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomhet gjennom Trollheimsporten. "Porten'n" ønsker å gi noe tilbake og presenterer alle - i blandet rekkefølge - gjennom Medlemsruletten. I dagens medlemsrulette skal vi til Bolme i Rindal. Det er Saga Trollheimen Hotel som i dag blir presentert som nr. 31.

 

Sagadrøm
Saga Skysstasjon (nå Saga Trollheimen Hotell) ble påbegynt i 1991. Saga Trollheimen Hotel legger vekt på å gi besøkende opplevelser og minnerike øyeblikk, enten du er konferansedeltaker, ferierende eller vil legge et arrangement ved Saga. Ved Saga skysstasjon får du vandre i omgivelser preget av laftede bygg, lokalt håndverk og treslag. Du får oppleve dekorasjoner og arkitektoniske løsninger som bygger på respekt for lokalt kulturelt særpreg og historie.

Navnet er ikke tilfeldig valgt, for det lå engang en bygdesag på denne tomten. Huset er på tre etasjer, innredet med solide, komfortable møbler og med en harmonisk blanding av gammelt og nytt.

Saga Trollheimen Hotel ønsker at deres sagadrøm skal samsvare med de besøkendes drømmer.

 

Bo sove og spise
Saga Trollheimen Hotel har 30 soverom, med 80 sengeplasser. Alle rom har egne bad med dusj og wc. Saga skysstasjon har åpent hele året, har spisestue, tv-stue og peisestue. Skysstasjonen er perfekt for deg som ønsker å være aktiv. Du kan leie kano, fiske i elv eller ved fjord, ri, bade, dra på bondegårds- eller seterbesøk, dra på skitur eller isfiske.

 

Selskap
Saga Trollheimen Hotel tilbyr en unik ramme rundt merkedager som konfirmasjon, bryllup, dåp osv. De tilbyr skreddersøm i alle ledd, og det gjestene skal tenke på er å kose seg! Saga Trollheimen Hotel har egen hjemmeside. Der kan du lese alt om Saga, aktiviteter, selskap og kurs og konferanse. Her finner du også veibeskrivelse til Saga skysstasjon, nyheter, bilder og video.

 

Medlemsruletten
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1. Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft AS
9. AMFI Surnadal
10. Perikom
11. Solhaug
12. Sangkoret Tormod
13. Helgetunmarka Grundeierlag
14. IK Rindals-Troll
15. Surnadal IL
16. PuzZle
17. Søya IL
18. Bondelagets Regnskapskontor
19. Trollheimen Klivarlag
20. TCM Rindal
21. Tørset Malerservice
22. Auto R-65 Rindal AS
23. Trollheim Vekst
24. Rørvatnet Vel
25. Rindal kino
26. Nordlund Maskin Service
27. Rindal Næringsforum
28. Eyvind Nergård
29. Musikkorpset Blæst'n
30. Surnadal Velværesenter