Deltrans

Medlemsruletten nr. 46

Deltrans

Medlemsruletten har kommet til nr. 46 på listen og har trukket ut Deltrans som dagens presentasjon. Deltrans har beliggenhet på Rindalsskogen, og er i dag en voksende aktør mot landbruket i området. Stikkordsmessig tilbyr Deltrans FK-butikk, drivstoff og verksted. Les mer i dagens Medlemsrulett for å lære mer om Deltrans og hva de har å tilby.


Om Deltrans
Deltrans finner du langs veien på Rindalsskogen. De er en voksende aktør mot landbruket i området. De samarbeid med Felleskjøpet og tilbyr hele sortimentet i FK-butikken. I tillegg er de et landbruksverksted, som også utfører reparasjon på småmaskiner.
 

Hos Deltrans er det også drivstoff og utsalg av ordinære kioskvarer. Deltrans holder åpent hver dag, bortsett fra søndag.

 

FK butikken
FK butikken er en faghandelkjede med nesten 100 butikker over hele landet. De fører et bredt utvalg kvalitetsvarer og kan takket være store innkjøp og effektiv distribusjon gi deg som kunde meget gunstige priser. Gjennom mer enn 100 års erfaring fra det norske landbruket har de bygget opp unike kunnskaper om de produktene vi selger. Hos Deltrans kan du få kjøpt alt av hva FK butikken tilbyr, noe som er et bregt spekter av produkter. Alt fra bilhengere til hageredskap, oljeprodukter og produkter til dyr.






Kontakt:
Olav Morten Tørset
Tlf: 71 66 65 30
FAX: 71 66 65 63
E-post: deltrans@online.no

Deltrans har en egen, utfyllende hjemmeside. Der finner du mye informasjon om de produktene og tjenestene de tilbyr. Du kan se bilder, samt lese mer om deres samarbeidspartener. Deltrans linker til kampanjeaviser og brosjyrer fra f. eks Felleskjøpet og andre sider som er av interesse for landbruket. Klikk deg inn HER.

 

 

Medlemsruletten
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

Les tidligere artikler ved å følge linken. De ferskeste presentasjonene finner du også under fanen På Porten --> Medlemsruletten.

Børset Bakeri AS Tørset Malerservice Karen Oddnys Heim og Hagetjenester
Kor Gøttj Auto R-65 Rindal AS Rindal Nei til EU
NMK Surnadal og Rindal Trollheim Vekst Surnadal Taekwon Do klubb
Foldenfoto Rørvatnet Vel Møkkelgård Maskin AS
Inga Dalsegg Rindal kino Rindal Fotballklubb
Todalen.no Nordlund Maskin Service  
Torshall BA Rindal Næringsforum  
Norsk Luft AS Eyvind Nergård  
AMFI Surnadal Musikkorpset Blæst'n  
Perikom Saga Trollheimen Hotel  
Solhaug Rindal Frivilligsentral  
Sangkoret Tormod Indre Nordmøre Opplæringskontor  
Helgetunmarka Grundeierlag Rindal Utmarkslag  
IK Rindals-Troll Svorka Energi og Svorka Aksess  
Surnadal IL Norsk Kvalitetsmat  
PuzZle Trollheimen Sykkelklubb  
Søya IL Kulturskolen på Indre Nordmøre  
Bondelagets Regnskapskontor Bolme Pensjonat  
Trollheimen Klivarlag Rindal Bondelag  
TCM Rindal Grytafeltet Hytteormåde