logo_med_til_eu_roed_stortbilde

Medlemsruletten nr. 42

Rindal Nei til EU

Medlemsruletten ruller videre og presenterer i dag Rindal Nei til EU som nr. 42. Nei til EU kjemper mot at Norge skal bli innlemmet i EU og mot at det norske samfunnet skal tilpasses den samfunnsformen EU-systemet innebærer. Rindal Nei til EU, med Jon Storløkken i spissen, ble i 2009 det beste ververlaget i Norge. Les mer for å lære mer om laget.


Om Nei til EU
Nei til EU er en grasrotbevegelse som jobber for å holde Norge utenfor EU. De har 30 000 medlemmer, 19 fylkeslag og aktivister og kontakter i de fleste kommunene i landet. Organisasjonen Nei til EU har to viktige roller i det norske samfunnet. På den ene siden er de en selvstendig medlemsorganisasjon, med personlig medlemskap og eget organisasjonsdemokrati. På den andre siden en møteplass, kunnskapsbank og koordinator for alle organisasjonene og partiene på neisiden.

 

Rindal Nei til EUs fremste målsetting er å arbeide for å holde Norge utenfor den Europeiske Unionen. En stor og varig medlemsmasse gjør det vanskelig for EU-tilhengerne å starte en ny medlemskapskamp. på deres hjemmeside kan vi lese at Rindal Nei til EU er et relativt stort og aktivt lag, som setter seg rimelig høye mål, og var i 2009 det beste ververlaget i Norge. De er fast deltaker på kulturvekku i Rindal, og har hatt "stand" flere steder, også 7. juni for å markere løsrivelsen fra Sverige.

På bildet til høyre ser vi delegasjonen fra Møre og Romsdal på Nei til EUs landsmøte 2010. Fra venstre: Lars Dahle. Anne Lise Hessen Følsvik, fylkesleder Ole Kvalheim, Guttorm Kjelsvik, Marie Lovise Widnes og Jon Storløkken Bolme.

 

Styret
Leder - Jon S. Bolme
Nestleder - Ingeborg Aune
Sekretær - Oddvar Haltli
Kasserer - Terje Grønnli
Styremedlem - Marie Karin Rønningsbakk

 

Rindal Nei til EU har egen side her på Trollheimsporten. Den finner du HER. De har også nyhetsside, som fortløpende blir oppdatert når det kommer nyheter, leserinnlegg og informasjon fra laget. Nyheter fra Rindal Nei til EU.

 

Kontakt
Jon Storløkken Bolme: jo-bol@online.no

 



Medlemsruletten
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

Les tidligere artikler ved å følge linken. De ferskeste presentasjonene finner du også under fanen På Porten --> Medlemsruletten.

Børset Bakeri AS Tørset Malerservice Karen Oddnys
Heim og Hagetjenester
Kor Gøttj Auto R-65 Rindal AS  
NMK Surnadal og Rindal Trollheim Vekst  
Foldenfoto Rørvatnet Vel  
Inga Dalsegg Rindal kino  
Todalen.no Nordlund Maskin Service  
Torshall BA Rindal Næringsforum  
Norsk Luft AS Eyvind Nergård  
AMFI Surnadal Musikkorpset Blæst'n  
Perikom Saga Trollheimen Hotel  
Solhaug Rindal Frivilligsentral  
Sangkoret Tormod Indre Nordmøre Opplæringskontor  
Helgetunmarka Grundeierlag Rindal Utmarkslag  
IK Rindals-Troll Svorka Energi og Svorka Aksess  
Surnadal IL Norsk Kvalitetsmat  
PuzZle Trollheimen Sykkelklubb  
Søya IL Kulturskolen på Indre Nordmøre  
Bondelagets Regnskapskontor Bolme Pensjonat  
Trollheimen Klivarlag Rindal Bondelag  
TCM Rindal Grytafeltet Hytteormåde