Matkurs_710x441

Unge kokker på kurs

Nå i april samles noen ungdommer hver tirsdag ettermiddag til matkurs på skolekjøkkenet ved Rindal skole. Idéen bak kurset er at ungdom over 16 år som har flytta, eller har planer om å flytte på hybel skal få lære å lage god, sunn og lettvint mat. Støtte fra Rindal Sanitetsforening gjør at kurstilbudet er gratis.

Da Trollheimsporten stakk innom i går ettermiddag var dagens middag ferdig fortært, og oppvasken nesten unnagjort. Fra venstre: Lærere på kurset, Ailin Van Til og Birgitte Stokke, Terese Fyrileiv Iversen, Gro Anita Bolme, Liv Randi Haltli, Mats Jonli, Maren Rønning og Ida Svinsås. Det var 8 påmeldte til kurset, to var ikke til stede da bildet ble tatt. Synd at flere ikke benytter seg av tilbudet!

 

Kurset kom i stand etter et samarbeid mellom Helse-og familieenheten i Rindal, NAV og Rindal frivilligsentral, og med økonomisk støtte fra Rindal Sanitetsforening er kurset gratis for deltakerne.

 

Dagens meny ser du uinder: Pannestekt laks nmed blomkålpurré, smørstekte erter og bakt potet. Det høres unektelig godt ut!  Kanskje blir det middagen i morgen? Det er fritt fram å prøve!