Høyre Logo

Leserbrev:

Tar dere sjansen på oss

 

Tar dere sjansen på oss!!!

 

Vi er to jenter på 18 og 20 år som er vokst opp i Rindal. Vi har ved dette kommunevalget valgt å stå på Rindal Høyre sin liste. Dette for at vi ønsker å gjøre en forskjell.

Vi har hatt en fin oppvekst i Rindal og er veldig glad i bygda vår. Vi har begge valgt litt utradisjonelt når det gjelder videregående skole. En av oss går i Kristiansund og den andre er ferdig med 3 år i Kongsvinger. Det har vært noen lærerike år, og vi har innsett hvor glad vi er i Rindal.

 

I disse valgtider brenner vi spesielt for ungdommene. En viktig sak for oss er at Rindal skole bør ta utfordringen med å sette i gang et prøveprosjekt med leksefri skole. Vi er begge svært aktive på fritiden, noe som mange ungdommer er i Rindal. Det er veldig positivt da mange barn og unge bruker for mye av tiden foran PC og TV.

Vi tror det ville blitt en mye bedre og mindre stressende hverdag for oss om vi hadde fått gjort alle leksene i skoletiden.

Det krever selvfølgelig god kvalitet på undervisningen vi får. Vi har lest om flere skoler som har gjennomført dette med gode resultater. 

Når man er ferdig på ungdomsskolen er det fortsatt flere år med skole igjen og da er det viktig å være motivert for videre skolegang. Vi har sett at mange faller fra pga. manglende motivasjon.

 

En annen ting vi brenner for er helsestasjon for ungdom.

Ikke alle hadde det like bra på skolen og det er vondt å se og ikke alltid like enkelt for oss elever å gjøre noe med. Det å ha en voksen person som har fast kontortid og som også går i gangene på skolen tror vi kunne ha gjort en stor forskjell.

Det må også være en som tørr å gripe inn i ulike situasjoner. Det er ikke så mye som skal til mange ganger. Vi må ha som mål at alle ungdommer går ut fra Rindal skole med gode opplevelser og ikke vonde minner.

 

Det hadde vært utrolig kult og fått inn noen unge friske jenter i kommunestyret som snakker ungdommenes sak.

 

Listekandidater for Rindal Høyre

Malin G. Løset og Ida Moen