Styret med fastelavnsris_700x467

Snart fastelavn! Kjøp et fastelavnsris!

Førstkommende søndag er fastelavnssøndag. Kjøp et fastelavnsris og støtt sanitetens arbeid! Og husk: Fastelavnsrisa blir ikke til av seg sjøl, det ligger mange timer frivillig arbeid bak!

 

Fastelavnsris_700x469.jpg

 

I slutten av uka vil du trolig treffe på sanitetskvinner som selger fastelavnsris i nærmeste butikk eller de kommer på døra. Fastelavnsris har lange tradisjoner i saniteten, og pengene går til sanitetens viktige arbeid i nærmiljøet og til forskning på kvinnehelse.

 

I år gir Rindal Sanitetsforening nærmere 70 000 kr av innsamlede midler til ulike gode formål som kommer både voksne og barn i hele bygda til gode.

 

Ingen ting kjem tå seg sjøl!

 

Har du tenkt på at det ligger et stort arbeid bak før fastelavnsrisa er klare for salg? Og dette er frivillig, gratis arbeid som utføres av sanitetskvinner i bygda di. Først skal bjørkeriset hentes i skogen og buntes sammen til passende buketter, og så skal fjæra festes på.

I går kveld var et tjuetalls sanitetskvinner samla på Rindal eldresenter til fastelavnsrisdugnad. Resultatet ble vel 300 fastelavnsris på 3 timer.

 

Les også om fastlelavn på NKS’- sidene

 

Rindal Sanitetsforening minner også om årsmøtet på Rindal eldresenter førstkommende mandag 3. mars kl 19.30

 

Dugnad fastelavnsris_700x409.jpg

Fastelavnsrisdugnad

Mange ris_700x479.jpg

Styret i Rindal Sanitetsforening er storfornøyd med kveldens resultat og retter en stor takk til alle som har vært med på å lage og som hjelper til med å selge ris i dagene før fastelavn!

Bildet øverst: Styret i Rindal Sanitetsforening foran årsmøtet: Ann Britt Heggem, Mie Sandø, Mona Bævre Sande, Anne Skjølsvold og Kari Moe. Liv Hansen Norli var ikke til stede da bildet ble tatt.