Saniteten støtter klatring

Saniteten støtter klatring

Under fjorårets gaveutdeling støtta Rindal Sanitetsforening Trollheimen Klivarlag med kr 15 000 til innkjøp av nytt klatreutstyr. Sist søndag var sanitetsdamene invitert til å prøve utstyret.

Sanitetsforeninga var invitert for å ta det nyinnkjøpte utstyret nærmere i øyesyn og ble også utfordra til å prøve det. No var det bare en av de frammøtte sanitetsdamene som tok utfordringa bokstavelig, men Anne Grete Løfald klatra like gjerne helt til topps.

Utstyret som brukes til klatring er kostbart og det må både spesielle sko, seler og tau til. Et klatretau, til eksempel, koster kr 1200, og av sikkerhetsmessige grunner er de pålagt å skifte dem ut hvert femte år.

Sanitetsforeninga synes klatring er en sunn aktivitet å drive med og ønsket å støtte Klivarlaget mest på grunn av at de aktiviserer barn med denne sporten.

På bildet ser du foran: Synne Dalsegg og Håkon Svanem. I midten fra venstre: Guro Flåtten, Kasper Flåtten, Erik Bolme, Edvin Romundstad, Are Aune, Anne Grete Løfald. Bak fra venstre: John Einar Dalsegg, Jon Endre Flåtten med sønnen Birk på armen, Mie Sandø og Kari Moe.

 

Se også bildeserie fra Anne Gretes sporty klatretur på Driva.no