Styret 2014_690x456

Nytt sanitetsstyre og ny leder

Marte Iren Langø_500x459.jpg

 

Ny sanitetsleder

 

Det nye styret i Rindal Sanitetsforening hadde sitt første styremøte etter årsmøtet sist mandag. Den nye sanitetslederen heter Marte Iren Langø.

Etternavnet vil høres kanskje litt fremmed ut i Rindal, men når vi røper at Marte er født Fosseide og har vokst opp på Utigard Fosseide, vil det sikkert gå opp et lys for mange. Etter å ha bodd i Hemne i flere år kom Marte for 3 år siden flyttende heim til Rindal igjen med mann og fire unger fra 4 til 15 år, noe de ifølge henne sjøl ikke har angra en dag på. Da kjøpte de småbruket Vasseng i Grønlifeltet, og her trives de godt. Fjøset på småbruket er heller ikke tomt, her bor det både hest, høner og vaktler.

Marte Iren er 37 år og er til daglig å finne som lærer på Rindal skole, der hun har ansvar for 20 5.- klassinger. Når det gjelder sanitetsarbeid er hun nok litt ”arvelig belasta”. Mora Annlaug har i alle år vært ivrig sanitetskvinne, og også leder i Rindal Sanitetsforening på den tida hun bodde i Rindal.

Marte synes arbeidet som sanitetsforeninga gjør er samfunnsnyttig og spennende, og hun har allerede deltatt på sitt første ledermøte i Molde.

Det første arrangementet som står for tur i sanitetens regi i Rindal er et temamøte om omsorgsberedskap som skal avvikles i Rindalshuset mandag 7. april. Se egen melding om dette møtet her på Trollheimsporten.

 

Styret 2014_690x456.jpg

Styret i Rindal Sanitetsforening i 2014

Fra venstre: Anne Skjølsvold, Mona Sande, Elsa Jensvold, Ingunn Romundstad, Kari Moe, Marte Iren Langø, Inger Johanne Thomasgård og Anne Grete Løfald