Matkurs_300x200

Gratis matkurs for ungdom

Helse- og familieenheten i Rindal i samarbeid med Rindal frivilligsentral og NAV tilbyr nå et gratis matkurs for ungdom mellom 16 og 25 år. Kurset er ment for unge som har flytta for seg sjøl eller har planer om det. Kanskje skal du flytte på hybel til høsten? Nå kan du lære hvordan du lager lettvint, god, og sunn mat. Rindal Sanitetsforening sponser kurset som derfor er helt gratis.

 

Matkurs for ungdom 16-25 år
helt gratis!
 
 
Dette er et tilbud til skoleelever som har planer om, eller allerede har flytta på hybel og til lærlinger og unge arbeidere som har flytta ut og bor for seg sjøl.
 
 
Skal du holde ut en lang skole- eller arbeidsdag er det viktig med sunn og riktig mat. Aleine på hybel eller i leilighet er det fort gjort å ty til lettvinte løsninger, og la cola, kjeks og sjokolade blir dagens niste.
 
 
På dette kurset vil du lære hvordan du lager lettvint, spennende, god og sunn mat som omelett, tomatsuppe, kremet pasta, wok, stekt laks, enchiladas, seibiff, bakt potet, pizza, hjemmelaget hamburger og havregrøt.
 
 
Du vil også lære litt om planlegging og innkjøp, litt om næringsinnhold i maten og hvordan du kan lage en god og fristende matpakke.
 
 
Kurset blir på skolekjøkkenet på Rindal skole 4 tirsdager i april, start 9. april kl 16-18
 
Kursledere blir Birgitte Stokke og Ailin Van Til
 
 
Rindal Sanitetsforening betaler kurset. Derfor kan vi tilby det helt gratis!
 
 
Meld deg på!
 
til Rindal frivilligsentral innen 5. april
Tlf 46474805
 
 
 
 
 
Arrangør: Helse- og familieenheten i Rindal kommune, Rindal frivilligsentral/ NAV