Asgeir Borgemoen_1024x1382

Åpningsarrangement og Asgeir-show

I kveld kommer sjefen over alle sjefer

I dag går startskuddet for årets Vandrefestival. I løpet av noen hektiske dager vil vandring, friluft og naturopplevelser stå i fokus i nærområdet vårt- Rindal, Surnadal og Halsa. Det hele starter med et feiende flott åpningsarrangement på Skogan Friluftsgård i Halsa. Etterfulgt av sjefen av alle sjefers show for små og store barn. NB: Åpningsarrangementet er gratis. (feil i brosjyren som er sendt ut)

Åpning av Norsk Vandrefestival skjer torsdag 11. august kl 18:00 på Skogan Gård! Det blir en flersanselig opplevelse for alle interesserte med med musikk ved jazz- og folkemusikktrioen Eplemøya Songlag, utdeling av Æresvandrer 2011 og forlokkende smakebiter av festivalen…

Åpningsarrangementet avsluttes med barneforestilling kl 19:30: Asgeir Borgermoen - sjefen over alle sjefer kommer. Han har latt seg utfordre av og i natur gjennom deltagelse i 71 ° Nord. Natur blir et viktig element i barneshowet denne kvelden.

Kos deg på Skogan Gård utover kvelden. Her er kafé, butikk med kortreist mat, økologiske produkter og miljøvennlige, lekre høykvaltets friluftsklær fra Klättermusen med mere.

Les mer om åpningsdagens program her