Lone +++_1024x583

Sang, blomster og Indre Nordmøre kulturskole

Budsjettmøtet i Rindal kommunestyre i går var årets siste og det vanka både underholdning og sang fra Indre Nordmøre kulturskole med Silvio Kraus i spissen for Lone Lorgen, Nora Lillegård og Ingrid Trønsdal. Nissemor (Solveig Fosseide) kom også på besøk og det vanka blomster til rådmann Bjarne Nordlund - sjå bildene:

Lone Lorgen åpna egentlig kommunestyret i går (over), blant anna med Deep Purples "Soldier Fortune" og Nora Lillegåd sang "Jeg så mamma kysse nissen" og "En stjerne skinner i natt". Ingrid Trønsdal spilte på pianoet - "Für Elise" - utrolig populært og en mjuk start på en lang dag i kommunestyret. Til høyre får de tre unge gratis kinobilletter som takk for opptreden.

Midt i mellom stakk Solveig Fosseide innom med frukt og litt godteri på ei tralle, som ei nissemor for alle. Heilt til slutt i møtet reiste alle seg og song alle tre versa av "Deilig er jorden" - sjekk TP TV under. Ordfører John Ole Aspli overrakte rådmann Bjarne Nordlund en stor blomsterbukett fra kommunestyret til heile staben til rådmannen.

Klikk på bildene nedenfor og sjå dem større og i serie:

 

Et samla kommunestyre sang Deilig er jorden
Lone +++_1024x583
Lone Lorgen sang og spilte gitar, mens Hanne Tove Nerbu Baalsrud, Oddvar Evjen og Berit Storholt Flåtten hørte på.
Nora lillegård_1024x503
Nora Lillegåd sang to julesanger.
Solveig_1024x603
Nissemor Solveig Fosseide.
Blomster_1024x1070
Rådmann Bjarne Nordlund fikk blomster for innsatsen i 2010 av ordfører John Ole Aspli.