Lys-tig vinterferie

Trønderne er ferdig med vinterferien når møringene begynner. Vel, vel, det er fakta og lite å gjøre med. Så får man omgås hverandre en senere anledning. Wenche Rennan fra Wenches hjørne på meldal.no kan også være eksklusiv for Trollheimsporten. Å gjør opp bål er en viktig affære for noen, her blir det snart flammer!
 


Vi "liksomtrønderne"... kom oss altså på fjellet ei uke tidligere. Vi var heldige med været, gitrende sol og føre de tre første dagene. Litt kald østlig sno, men den unngikk vi så best vi kunne. Skiturer med bål og grilling er et uthevet "must" på fjellet, så også denne vinterferien.
Vi pakka sekken, hang den på den sterkestes rygg - altså Vidars, og sklei i vei mot spennende båleventyr. Ikke gikk vi langt, ikke gikk vi fort, men du verden så gøittj det var lell.
Bål vart det, grilling av "kakstjiv" og pøls og en stakkars marshmellows fikk nok også brent seg litt. Om det kom litt nedbør uti uka hadde knapt noen anna virkning enn at det vart kramsnø og tid for intens snøbasking og snøballkrig! Au au.. Og laging av lune lyslykter utpå kvelden når mørkret kom snikende. Da var det godt å komme inn i varmen i høtta og fortsette der i lys-tig feriemodus.
Så håper vi no at møringen får en like fin vinterferie som vi nord for Garbergsfjellet hadde. Og om det snør, gjør ingen ting, artig å leke i snøen sammen lell!
 
God vinterferie, her er noen bilder fra våre fjelldager.
Hilsen Andreas, Wenche og Vidar Rennan
 
Ps. se gjerne flere stemningsfulle lyslykter på wenche's hjørne... 
 
 
Ski: Nytt og gammelt møtes på fjellet. Wenche's gamle Landsemski syng på siste verset, måtte de holde ut sesongen.
Andreas tenner lykter: Andreas tenner snø-og islyktene til kvelds og lager flott stemning på fjellet.
 
 
Snøballkrig : Krigen er i gang og Wenche sitter trygt bak festningen. Trur ho...