kappetar

Lørdag er det Sildballfestival 2011

Nærme seg med stormskritt no... Lørdag er det Sildballfestival i Rindal. Fredagens konkurranse "Sildball på nye måter" er avlyst da det ikke melde seg på noen deltakere. Men det BLIR kappeting på  lørdagskvelden, samt festivalfest med "Lads on the run" melder IK Rindals-Troll på sine heimesider. I tillegg blir det etargilde i Rindalshuset på dagtid der DU får kjøpt god og velsmakende sildball. Og Tor Erik Jenstad holder foredrag. Sjå plakaten her!

Fredagskveldens konkurranse "Sildball på nye måter" som skulle vært avholdt på Kantina på Rindal Skole blr desverre avlyst da det desverre ikke var noen påmeldte  

Lørdag er det etargilde i Rindalshuset der alle som ønsker det får servert god sildball. Tor Erik Jenstad vil også holde et foredrag i Attanova på lørdagen.

På lørdagskvelden blir det også i år kappeting av sildball. Vi vil ha en ny vri på kappetinga i år. Det blir kappeting mellom grendene, med en deltaker fra hver grend. Vi ser for oss denne inndelinga:

- Bolme

- Bokta/Skogen

- Lomundal/Rørdal

- Romundstadbygda

- Sentrum m/omegn

Kom og hei på "din" representant i kappeterkonkurransen.
 

Det vil også bli musikk- og revyinnslag lørdagskvelden, og i år skal gruppa ”Lads on the run” spille til dans. Det er naturlig for denne trioen å spille låter fra det irske repertoaret, men låtkatalogen er stor og inneholder både norske og internasjonale hits.
Bandet henter låter fra artister som: Kim Larsen, Marius Müller, Hellbillies, Roy Orbison, Jahn Teigen, Waterboys, DeLillos, Cc Cowboys, The Beatles, Elvis Presley, Johnny Cash, Åge Aleksandersen m.fl. "Lads on the run" skaper liv i lokalet og lover høy feststemning og allsang. De spiller virkelig gladmusikk som passer alle fra 18 - 90 år.

Sett av lørdag 30. april og bli med på Sildballfestival!
 

Det er Vigdis Trønsdal i komiteen for Sildballfestivalen som sier dette til Trollheimsporten. Sjå også heimesida til IK Rindals-Troll - medlem av Trollheimsporten.