Bodil, Tanja og Gjertrud

Allsang på Nordstrand:

En sangfull kveld ved fjorden

For tredje gang arrangerte Bodil Kvam Aasbø, Tanja Heggem og Gjertrud Heggem, allsang nede ved naustet på Heggem i Bøfjorden. Og bedre ramme rundt denne fine kvelden kunne det ikke bli. De tre damene, med musikere og gjester, loste de mange frammøtte gjennom en allsidig og fin kveld.

Alle smittevernsregler var godt ivaretatt og folk koste seg gjennom de to og en halv timene som allsongen varte, avbrutt av en god kaffepause midt på.

Det var Bøfjorden Samvirkelag og Buakokkå som stod som ansvarlig for arrangementet, og May Iren Dønheim Hovde var på plass halvannen time før konserten startet og serverte grillmat. Noe som ble veldig godt mottatt, og det var stor etterspørsel etter maten, kunne Hovde fortelle.

Sammen med musikerne Per Jarle Riksheim, Tore Settemsdal og Lars Settemsdal satte Gjertrud, Tanja og Bodil publikum i god stemning, og de leverte et allsidig og kjært utvalg av kjente sanger. Her kan nevnes " En solskinnsdag", " Vinsjan på kaia","Finast eg veit" og både en Beatles-medley og en Jahn Teigen medley. Sang og musikk var veldig fint levert, gjennom god og trygg framføring og fine prestasjoner. Samtidig var det også betydningsfullt at Øyvind Weiseth, som var lydmann, leverte god lyd. 

Lars Jarles & the Big Mamas, hadde også flere fine sanger å by på, og det svingte godt av blant annet Bøverdalsrock, da de dro igang den. Ellers fikk vi også høre "Breaking up is hard to do", "Elisabeth og Elinborg" og " Det beste i livet". En flink gjeng med stor sangglede!

Solvår Rosvoll Bøe på ti år, sang "Sommer og Skolefri" og hun hadde med seg danserne Vår Heggem, Mathilde Garthe og Ingrid Aasbø, alle nesten ni, som gjennomførte en fin dans til sangen. Ingrid, Mathilde og Vår sang "Idas Sommervise" og alle fire sang "Sommerøya". Det var fint framført, og det er ihvertfall ingen grunn til å bekymre seg for rekrutteringen for hverken sang eller dans i Bøfjorden.

Et meget hyggelig og fint innslag var også Alfred og Oskar Larsen. Alfred husker vi jo igjen fra Melodi Grand Prix junior, der han var finalist i 2019 med sangen "Du e så fin". Alfred på 14 år, hadde i kveld med seg broren Oskar, 16 år, på gitar. Først framførte de Sondre Justad sin "Gjør det igjen", etterpå fikk vi høre "Tore Tang", og til slutt avsluttet de med "En farfar i livet" der far Steinar Larsen var med på trekkspill. 

Konfransierere for kvelden var Hildegunn Bøe og Ove Åge Grimsmo. De to hadde flere humoristiske innslag, og hadde valgt å presentere kveldens orkester gjennom en sang. Dessuten mente en gravid Hildegunn at når hun og Ove Åge ble forespurt om å gjøre denne jobben, så hadde arrangørene helt klart i tankene å kopiere programlederne i Allsang på grensen. -Hun selv som Staysman og Ove Åge som Katrine Moholt, kunngjorde hun!

Hildegunn og Ove åge.jpg
Kveldens konfransierere var Ove Åge Grimsmo og Hildegunn Bøe. Her minner Hildegunn på at det er viktig å sprite henden jevnlig - men husk, den er kun til utvortes bruk, påpekte hun.

Åpningssang.jpg
Åpningssang. Tanja Heggem, Ove Åge Grimsmo, Hildegunn Bøe og Gjertrud Heggem.

Bodil, Tanja og Gjertrud2.jpg
Disse tre altså! Ikke bare arrangerer de Allsang på Nordstrand, de gjennomfører til fulle. Bodil Kvam Aasbø, Tanja Heggem og Gjertrud Heggem.

Big Mamas.jpg
Og det gjorde jammen denne gjengen også! Lars Jarles & the Big Mamas.

 

Bodil, Per Jarle og Lars.jpg

 

Bodil ved tangentene, Per Jarle Riksheim på gitar og Lars Settemsdal på bass.

Alfred og Oskar.jpg
Alfred og Oskar. Et veldig hyggelig og fint møte med to veldig flinke gutter.

Alfred, Oskar og Steinar.jpg
Far, Steinar Larsen spiller trekkspill når de fremfører "En farfar i livet".

Solvår synger.jpg
Solvår synger, mens Ingrid, Vår og Mathilde danser til. Disse jentene vil vi nok få se og høre mere til.

Småjentene med Tanja og Gjertrud.jpg
Her fremfører jentene en fin versjon av "Sommerøya"

Lars Jarles og Tore bror.jpg
Et stødig band i Per Jarle Riksheim,gitar, Lars Settemsdal, bass og Tore Settemsdal på slagverk.

Ingrid, Vår og Mathilde.jpg
Ingrid, Vår og Mathilde.

Dans og lek.jpg
Fin musikk inspirerer til dans og gøy.

Transport til båtene.jpg
For de som ikke kom seg helt inn til land med båten, var det frakt med gummibåt. 
Tanja og Gjertrud3.jpg
Søstrene Tanja og Gjertrud var godt samstemte i fremføringene sine.

Øyvind Weiseth lydmann.jpg
Lydmann Øyvind Weiseth sørget for god lyd på arrangementet.

Publikum2.jpg

Publikum sang og koste seg.
Publikum.jpg
Heia Gjertrud.jpg

Gjertrud hadde en meget ivrig Fan i publikummet.
Ove Åge og Bodil svinger seg.jpg

Under "Bøverdalsrock" ble det god trøkk og god stemning, og Bodil og Ove Åge tok seg en svingom.
Hildegunn og Ove Åge som damer.jpg

Disse to damene tok seg også en tur innom Allsang på Nordstrand. Ove Åge Grimsmo og Hildegunn Bøe.

Mariel og Geir.jpg

Geir og Mariel sørget for god mat til alle. Det var travelt rundt grillen i perioder.

 

Ove Åge fra Grünerløkka 2.jpg

Denne karen kom helt fra Grünerløkka i Oslo, men kom for sent til allsongen. Likevel delte han ut både blomster og godis til aktørene.
Avslutning.jpg
Felles avslutning hører med.
Arramngørene.jpg
Bodil, Gjertrud og Tanja kan puste lettet ut etter en vellykket kveld. Regnet holdt seg vekk, folk strømmet til, og de storkoste seg!

Vel blåst damer! Gratulerer!