alex art studio

Åpner tatoveringsstudio

Alex Art er mannen bak tatoveringsstudioet The King Tattoo i Trondheim. Nå tar 25-åringen med seg nålene til Surnadal, og starter underavdeling midt på Skei. 

25-åringen Alex Art er halvt rumener og halvt italiener og kom til Norge for fire år siden. Med kun 400 kroner i lommeboka. Nå lever han av å være tatovør. 

- Jeg begynte som tatovør allerede som 16-åring. Sakte, men sikkert har jeg jobbet meg oppover og i fjor åpnet jeg eget tatoveringsstudio i Olav Tryggvasongate i Trondheim. Nå er jeg tatovør på heltid og det er med stor glede jeg kan invitere til åpning i Surnadal førstkommende lørdag, sier han.

Det er kjærligheten som har ført Alex Art fra storbyen til bygdelivet i øvre Surnadal. 

- Jeg er lei av ståket i byen, og synes det er deilig med fred og ro på bygda. Nå blir det pendling til byen, sier taovøren som allerede har mange kunder fra Surnadal. Derfor velger han å satse på nytt studio i Skeivegen 6.

- Flere av kundene mine er fra Surnadal og området rundt. Nå skal de få slippe å reise til byen for å få seg en ny tatovering, smiler Alex Art.

alex art1.jpg
Alex Art har 10 selvlagde tatoveringer på leggene sine

Tatovøren har store ambisjoner, og ser for seg utvidelser allerede neste år.

- På sikt ønsker jeg at The King Tattoo skal bli en kjede. Kanskje står Ålesund, Bergen eller Oslo for tur. Vi får se hva tiden bringer. Jeg har mange drømmer, og det skal mye til for å stoppe meg. Jeg tenker også på å lage eget TV-program om tatovering. Jeg ønsker å dele kunnskapen min med flere, sier han.

Lørdag åpner han dørene for første gang, og er klare for å ta i mot nye og gamle kunder.

- Vi holder åpnet fra kl 11 - 19 lørdag. Det er bare å ta kontakt med meg om du ønsker å få en tatovering eller bare slå av en prat. Alle som kommer innom oss lørdag er med i trekningen om en gratis tatovering. Jeg lover gode priser, godt håndarbeid og god service. I love people, and people love me, sier Alex Art på sin flytende engelsk. 

alex art ute.jpg
The King Tattoo åpner studio i samme bygning som Datasenteret i Skeivegen

The King Tattoo utfører også piercing etter avtale. 

Kontaktinformasjon til The King Tattoo finner du på Facebook (The King Tattoo studio) og Instagram (the_king_tattoo).

Det er 18-års aldersgrense for å ta tatovering. 

tatovering_690x690.jpg
Skikkelig håndarbeid