Musikkorpset Blæst'n

Musikkorpset Blæst'n er et amatør- og seniorkorps med janitsjar besetning. For tida er vi 16 medlemmer, og repertoaret er lett underholdningsmusikk.

Bildene er fra 17. mai 2011 og Bøgdakveld 24. juni 2011. Over ser du Blæst'n ved Rindal Helsetun 17. mai 2011. 

Vi øver en gang i uka, torsdagskvelder og øvingene foregår i gymnastikksalen på Øvre Rindal skule i tida fra klokka 19.30 til 21.30 - inkludert kaffepause. Musikalsk leder er Olav Morten Tørset.

Etter årsmøtet i mars 2011 har vi følgende styre:
Leder: Helen Nergård Tørset
Nestleder: Ola Stokke
Sekretær: Jan Sturla Jensvold
Kasserer: Eva Tørset
Vara: Anni Karlstrøm

Sesongen vår starter i slutten av august og vi holder på til Kulturvøkku er over, avhengig av når siste "spilleoppdrag" er. I løpet av året har vi fra fem til femten opptredener.

Faste oppdrag er julekonsert i kirka siste fredag før julaften og 17. mai. Utenom dette deltar vi på julegrantenninger, konserter sammen med andre korps, i pausen på fotballkamper, på stevner og andre tilstelninger. De siste åra har vi også deltatt under Kulturvøkku under bygdakvelden i Rindalshuset.

Nyheter fra musikkorpset Blæst'n finner du her.

Musikkorpset Blæst'n ønsker flere medlemmer og alle er velkomne til øvingene vi har på Øvre Rindal skole. Alle som ønsker å spille moderne korspmusikk, enten tre- eller messingblås, fra klarinet og trompet til trombone og tuba. Eller kanskje du er ivrig med slagverk.

De som ønsker å være med kan melde seg til Helen Nergård Tørset, tlf 71 66 51 74 eller mobil 957 74 600, eller bare møt opp en øvingskveld.

Blæstn 2
Musikkorpset Blæst'n øver hos Jan Sturla Jensvold