Tøffe tak Gro A Åse_1024x579

Vant 21-15 over Rindals-Troll framfor et fullsatt Rindalshus

Surnadal best i lokaloppgjøret - sjå TP TV

Rindals-Troll bød inn til fest i Rindalshuset i dag, da Surnadal var gjester i lokaloppgjøret i handball 4. divisjon. Et fullsatt Rindalshus fikk se Rindal åpne med 5-0 i starten før Surnadal fikk summa seg og kom ajour. 9-9 sto det ved pause. I andre omgang ble rindalingene overkjørt av Surnadal, som vant fortjent 15-21 til slutt. Rindals-Troll gjorde alt for mange feil og spilte en svak omgang med bare fem skåringer i andre.

Trollheimsporten legger inn fleire videosnutter fra Rindalshuset i dag. Den første viser de to lagene hilse på hverandre før kampen og alt folket fra Surnadal og Rindal. Saken blir oppdatert med fleire videosnutter. Og nå er snuttene på plass - sju korte tilsammen. Dette er Trollheimsporten TV - kos dere:

Gikk ut i  hundre
Rindals-Troll gikk ut i hundre og ledet 5-0 før fem minutter var gått. Surnadal summa seg litt om senn og kom opp på 5-4. Ti munnutter før pause sto det 6-6 og Rindals-Troll tok time out, gikk rett opp i 9-6 og Surnadal tok time out (til høyre). Det førte til 9-9 til pause - en jamn omgang.

Rindals-Troll ble overkjørt
I andre omgang tok Surnadal tidlig ledelsen og økte jamnt utover. Rindaingene greidde ikke å stoppe banens klart beste spiller - Kine Bjørseth (til høyre med nummer 11) - som skåra 9 mål. Samtidig var Heidi Haltli i mål solid for Surnadal. Men rindalsspillerne gjorde Heidi god med utrolig svak skyting, rota bort ballen svært mye og spilte med høye skuldre og stress i heile omgangen. Rindals-Troll skåra bare fem mål i andre omgang - like mye som de første fem minuttene. Det sier sitt!

Dermed topper Surnadal tabellen i 4. divisjon. Med litt meir øving vil også Rindals-Troll holde seg i teten. Det var i dag trivelig å sjå Surnadal tilbake på hugget i handballsammenheng. Og så er det alltid like gøittj med lokaloppgjør, noe alle på tribunen også viste.

Rindals-Troll stilte slik med mål i parantes: Rannei Bjørnstad Sæther, Gunn Karin Sæther, Siv Beate Sæther (2), Irene Karlstrøm (1), Elin Landsem (1), Åse Børset (4), Gro Anita Bolme (4), Anita Kvande Grytbakk, Gro Anita Midtlyng 2, Trude Nerland (1), Reidunn Kristine Grytbakk, Jorid Skjølsvold og Inger Anita Løkås.

Surnadal stilte slik med mål i parantes: Malin Livold Schei, Heidi Haltli, Jorunn Storholt (1), Mali Bæverfjord, Arnhild Bergheim (1), Kristin H. Garli (1), Kine Bjørseth (9), Mari Vattøy Solli (1), Ane Røe, Jorunn Marte Kvande, Mari Sylte 3, Rita T. Settemsdal (5), Anne Skei Heggset (1) og Iselin Faksnes.

Under ser du Redunn Kristine Grytbakk og Gro Anita Midtlyng prøve seg mot surnadalforsvaret.

Nedenfor der Mari Sylte på tur gjennom forsvaret til Rindals-Troll og Rita T. Settemsdal igjennom på kanten i en stilstudie, der ho skårer et av sine fem mål.

Klikk på bildene - sjå dem større og i serie:

Her ser vi lagene hilse på hverandre og de mange publikumere i Rindalshuset i dag.
Mari1_1024x632
Mari Sylte går igjennom rindalsforsvaret og skårer et av sine tre mål.
Mari 2_1024x768
Mari 3_1024x624
Rita 1_1024x764
Rita Settemsdal på tur igjennom på kanten og skårer et av sine fem mål. Sjå serie: